Deprecated: Tema brez header.php je od izdaje 3.0.0 zastarel, na razpolago pa ni nadomestne izdaje. Prosim, dodajte predlogo za header.php v vašo temo. in /home/cosmicre/public_html/darilca/wp-includes/functions.php on line 4917
Narejeno z ljubeznijo – Adijo 2018 in hello 2019! – Darilca.Retina.si

Narejeno z ljubeznijo – Adijo 2018 in hello 2019!

Srečno in srčno 2019!

2019! Ne, čas gre prehitro! Nisem še uspela narediti povzetka za 2018 in z drugo roko že delam plane za to leto. Še dobro, da imam samo dve roki. Drugače bi s tretjo počela še kaj. Gremo raje po vrsti. Najprej povzetek za 2018.

2018 je šlo mimo s takšno hitrostjo, da komaj dohajam realnosti. Leto je bilo čustveno. Že v začetku leta so stekle priprave na najino poroko in rada se pohvalim, da sem najine poročne tiskovine oblikovala sama (blog post na to temo prihaja kmalu, obljubim). Ja, ponosna sem na to, pa naj reče kdo, kar hoče! Ves projekt “poroka”, mi je dal zagon, da sem začela bolj premišljeno izdelovati voščilnice.

V letu 2018 sem tudi precej razmišljala na temo, kaj podariti za rojstne dneve. Včasih je bilo lažje, imela sem popolnoma izdelan list vseh stvari, ki si jih želim. Da, stvari. Sedaj se to počasi spreminja in opažam, da si ljudje vedno manj želimo stvari. Želimo si praznovanja z najbližjimi, njihove pozornosti in njihove bližine. Rojstnodnevne zabave so zamenjala nedeljska kosila, kjer uživamo ob dobri hrani in dobri družbi, seveda. Temu so se tudi prilagodila darila, ki jih podarjamo. Steklenica odličnega vina in domač malinovec. Neprecenljivo! In tukaj se mi je porodila ideja o voščilnicah, ki jih lahko obesimo na steklenico. Kratek verz ali lepa misel, na drugi strani prostor za osebno voščilo. Lepo in izvirno. P.s.: Tudi na to temo prihaja bolg objava.

In kaj je skupnega tem velikim projektom iz 2018? Vse je ročno delo, narejeno z ljubeznijo. In tako bo ostalo tudi v 2019. Vsak izdelek, ki ga naredim, je samosvoj, malo drugačen, unikaten in preverjen s kritičnim očesom. Vse to želim deliti tudi z vami. Zato sem posodobila spletno stran ter napisala že nekaj novih člankov z nasveti.

Ne pozabi, vse novosti bodo objavljene tudi na socialnih omrežjih Darilca Retina. Všečkaj in deli objave. Če ti je vsebina všeč, mi sledi na Facebooku in Instagramu, saj tako ne boš zamudil novih objav.

Se beremo naslednjič.