Deprecated: Tema brez header.php je od izdaje 3.0.0 zastarel, na razpolago pa ni nadomestne izdaje. Prosim, dodajte predlogo za header.php v vašo temo. in /home/cosmicre/public_html/darilca/wp-includes/functions.php on line 4917
#ostanidoma & #bodikreativen – Darilca.Retina.si

#ostanidoma & #bodikreativen

Marec 2020.
V pričkovanju pomladi, prebujanja narave in dolgih sprehodov, smo sedaj vsi doma. Zaradi situacije, ki trenutno vlada v državi, smo vsi doma. Še ptički čivkajo #ostanidoma. Jaz pa bom še dodala #bodikreativen.

Čas nas je dobesedno prislili, da se umirimo, premislimo in zazremo vase. Mnogi tako odkrivajo stare pozabljene hobije in odkrivajo nove skrite talente. Zame je bil zadnji teden precej stresen, zato sem se odločila, da se danes posvetim temu, kar delam najraje. Ustvarjanju.

Že nekaj časa se spogledujem s krep papirjem. Sedaj pa sem nabavila nekaj več zvitkov, pogledala milijon video navodil in se lotila izdelovanja. Prvih nekaj cvetov je končalo v škatli “izboljšati”, nekateri pa so lepo uspeli. Pripravila sem kar nekaj aranžmajev in šopkov, takšnih in drugačnih. Tega sem podarila moji mami za rojstni dan.

Krep papir ponuja toliko možnosti. Lahko ga upogneš, raztegneš, privzdigneš, pobarvaš in oblikuješ. Definitivno bo še v uporabi!

V teh čudnih časih nas je narava prisilila, da upočasnimo tempo. Čas je, da ponovno odkrijemo svoje hobije, se ustavimo in naredimo kaj zase. Ustvarjanje je moja terapija, moje veselje. Naj tudi vam polepša dan. ☀️😀❤️

Objavil/a Darilca Retina dne Nedelja, 22. marec 2020