Deprecated: Tema brez header.php je od izdaje 3.0.0 zastarel, na razpolago pa ni nadomestne izdaje. Prosim, dodajte predlogo za header.php v vašo temo. in /home/cosmicre/public_html/darilca/wp-includes/functions.php on line 4917
Vabilo in voščilnica za birmo (bela & rožnata kombinacija) – Darilca.Retina.si

Vabilo in voščilnica za birmo (bela & rožnata kombinacija)

Ko se spomnim na moje obhajilo in birmo, najprej pomislim na belo barvo. Bela obleka, beli dodatki in bele dekoracija v cerkvi. Da, minilo je že kar nekaj časa odkar sem prejela te zakramente. In vendar nekateri spomini ostanejo zelo živi.

Danes pa je slika malo drugačna. Pojavljajo se barve in barvne kombinacije pri vabilih, voščilnicah, konfetih, tortah in celo v dekoraciji cerkve. Prav je tako, da gremo naprej s časom. Stvari niso več tako stroge, zapovedane.

Pred časom sem pripravljala vabila za birmo za punco. Izbrala je preprosto obliko vabila v barvni kombinaciji bele in rožnate. Rožnat korg z bisernim leskom, bel medaljon s srebrnim embosiranim simbolom križa in golobice. Dodala sem rahlo prosojno belo pentljo, da lepo zaokroži celoten dizajn. Z veseljem sem se lotila izdelave.

Istočasno pa sem izdelala še elegantno voščilnico v isti barvni kombinaciji, za spomin na birmo. Nežna rožnata barva lepo dopolnjuje belo čipko in embosiran medaljon. Prosojni rožnati trak prepleten v veliko pentljo pa doda piko na i.

Torej, kaj smo se naučili? Bela barva je dobra osnova, zato lahko brez skrbi dodamo še kakšno bolj živahno barvo. Embosirani motiv je super osrednji motiv, če ostane ozadje bolj preprosto. In pentlje iz prosojnih trakcev naredijo vsako vabilo ali voščilnico bolj elegantno.

Še več vabil na temo birme in obhajila najdeš tukaj, voščilnice pa tukaj.