Sem že nazaj …

Ne morem verjeti, da je minilo skoraj leto dni od zadnje objave. Ja, 1 leto! Izgovorov je veliko, ampak jih ne bom naštevala. Niso tako pomembni … ok, en pa je pomemben. Zelo pomemben … “Top of the top” pomemben … 

 
Poleti se je odvijal projekt selitve na novo lokacijo. Verjameš ali ne, to ni tako enostavno kot se sliši – spakirati v škatle, naložiti v prevozno sredstvo večjega formata in nato razpakirati na novi lokaciji. To so samo sanje! Ko se seliš iz “treh lokacij”, se to razvije v naporne vikende šraufanja, ovijanja, nošenja … Pišem v množini, ker je bilo takšnih vikendov kar precej. To pa pomeni, da si par tednov nomad, ki živi samo s stvarmi, ki jih lahko spraviš v nahrbtnik. 
 
Skratka, selitev je proces, ki traja. To pa pomeni, da so bile vse moje ustvarjalne zadevice kar nekaj časa lepo zavite v časopisni papir in še bolj skrbno zapakirane v škatle, da se le ne bi kaj slučajno polomilo in raztrgalo. Vse škatle pa so bile označene LOMLJIVO!!! s tremi klicaji. Ponosno lahko poročam, da so najini selitveni pomagači pridno upoštevali navodila na škatlah. Vse ustvarjalne zadevice so cele, nežive in ok. Jupi! 
 
Ampak to še vedno ni pomenilo, da se lahko ustvarjanje na novi lokaciji nadaljuje. Treba je bilo prepleskati stene (in izbrati točno pravi odtenek barve), ponovno sestaviti pohištvo, počakati na dobre ljudi v veliki tovarni, da so izrezali mojo novo mizo za ustvarjanje, mizo prepeljati po luknjastih cestah, jo spojiti s starim predalnikom, nabavite stole, itd, itd, itd … Ko nama je vse to uspelo (na tem mestu se moram malo pohvaliti, da sva veliko večino zgoraj opisanega naredila po načelu “naredi si sam”), je sledilo še razpakiranje. Še vedno ni vse na svojem mestu, je pa že dovolj pregledno, da se lahko z veseljem lotim novih ustvarjalnih podvigov. 
 
Spodaj je nekaj malega za pokušino, kaj sem ustvarjala zadnje čase – vremenu in letnemu času primerno. Več na to temo pa kmalu … 
 
 
Voščilnice

Jesenski aranžma voščilnic