“Best of 2015” ali inventura ustvarjalnosti letnik 2015

Piše se 30.12.2015. Še en dan, pa se bomo poslovili od 2015. Ni kaj reči, 2015 je bilo naporno, veselo, stresno in predvsem ustvarjalno. V zadnjih par mesecih sem naredila toliko voščilnic, kot še nobeno leto poprej. Kar pa me najbolj veseli je to, da je velika večina voščilnic našla nove lastnike.

Ko sem izbirala slike za to objavo, sem imela precej izbire in to je še posebej oviralo proces izbiranja. Katere voščilnice naj vključim? Tiste za rojstni dan? Ali pa te z rožicami? Kaj pa z jelenčki in snežinkami? Eh, vsakih malo, pa bo. Pa je nastalo nekaj kolažev, ki si jih lahko ogledate spodaj v galeriji.

Ko takole pogledam nazaj na slike voščilnic, ki sem jih naredila letos, sem prav vesela, da mi je uspelo ustvariti tak izbor. Preizkusila sem veliko tehnik – od lepljenja, embosiranja, izrezovanja do barvanja z različnimi mediji. Ponovno sem našla veselje v barvanju z barvicami. Tistimi navadnimi, ki smo jih uporabljali v šoli. V predalu sem imela še nekaj dobrih starih Jolly barvic. Nekaj jih bilo že tako porabljenih, da barvico komaj držiš v rokah, ampak barvanje z njimi je še vedno pravi užitek. Definitivno jih bom porabila čisto do konca.

Ne smem pa pozabiti na to, je moj blog “Darilca.retina.si” dobil svoj spletni dom – novo spletno stran in domek na Facebooku. Pravi napredek od lani! Za to se moram zahvaliti Davorju, ki je potrpežljivo poslušal moje želje pri ustvarjanju spletne strani in jih nato tudi realiziral. Davor, hvala.

Velika zahvala pa gre tudi vsem bralcem mojega bloga ter vsem, ki me spremljate na Facebooku. Hvala za vašo podporo ter za vse komentarje in “všečke”. Hvala.

Tako, bilanca za 2015 je končana. Sedaj pa planirat nove projekte in realizirati še tiste ideje, ki v letu 2015 niso prišle na vrsto. Komaj čakam, da jih bom lahko delila z vami.